Peter van Dijk

Fractievoorzitter/Statenlid

Peter gaat zich als 'team captain' volledig inzetten voor Zeeland en haar bewoners. Vanuit zijn persoonlijk achtergrond kent hij de prijs van vrijheid en daarom gaan openbare orde en veiligheid hem aan het hart. Ook havenbeleid en openbaar vervoer hebben zijn volledige aandacht. "Werkgelegenheid en mobiliteit! Enorm belangrijk voor Zeeland."

Ruud Haaze

Fractielid/Statenlid

Ruud heeft vanuit zijn professionele achtergrond veel kennis van zaken op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, milieu, natuur en landschap. Die wil hij de komende jaren gaan inzetten voor een beter Zeeland, met een kritische 'hand op de knip'. "Zegt Thermphos u bijvoorbeeld iets?"

Roland de Wit

Fractielid/Statenlid

Ik ben geboren te ‘s-Gravenhage in 1957 en woon sinds 1978 in Zeeland en voel mezelf “op en top” Zeeuw! Door gedrevenheid, studie en jarenlange ervaring als ondernemer wil ik mezelf graag inzetten voor een sterkere economie in Zeeland! Om de inwoners van Zeeland bij te staan vanuit een maatschappelijke betrokkenheid en het belang van in “vrijheid” te kunnen leven wil ik graag mijn bijdrage leveren aan de Zeeuwse samenleving door zitting te nemen in het provinciaalbestuur.

Vincent Bosch

Fractielid/Statenlid

Informatie volgt