Vervolgvragen over dienstreis naar New York

Schriftelijke vragen conform artikel 44 van het Reglement van Orde van het Statenlid Ruud Haaze, Partij voor de Vrijheid (PVV), over de reis naar New York van een delegatie namens uw college.

Aan het College van Gedeputeerde Staten
Provinciehuis
Abdij 6
4331 BK MIDDELBURG

Arnemuiden, 14 oktober 2011

Geacht College,

Toelichting:

Op 4 oktober jl. hebben wij uw antwoorden ontvangen op de door ons gestelde vragen d.d. 14 september jl. Uit uw beantwoording wordt duidelijk welke rol de commissaris van de Koningin en de twee ambtenaren hadden.
De vraag welke taak de gedeputeerden de heer Heijning en de heer Van Beveren hadden is door u echter nog niet beantwoord.

Op 16 september jl. was er een vergadering van de commissie Ruimte, Ecologie en Water. Tijdens deze vergadering was alleen de gedeputeerde de heer De Reu aanwezig. De gedeputeerde de heer Van Heukelom was voor zaken die tot zijn portefeuille behoren elders in het land.

De PVV fractie kan zich niet voorstellen dat de heren Heijning en Van Beveren een belangrijke REW-commissie vergadering zo maar verstek laten gaan.

Vragen:

1. Kunt u ons alsnog aangeven welke taken de heer Heijning en de heer Van Beveren in New York hadden naast de officiƫle rol van mevrouw Peijs en de twee ambtenaren?
2. Kunt u de argumenten aangeven uit uw afweging om de heren Heijning en Van Beveren niet naar de belangrijke REW-commissie vergadering te laten gaan, maar naar New York?

Ik verzoek u vriendelijk om deze vragen schriftelijk te beantwoorden.

Hoogachtend,

Statenfractie Partij voor de Vrijheid in Zeeland

Namens deze,

Ruud Haaze

Lid Provinciale Staten van Zeeland