INFORMATIEBIJEENKOMST PVV ZEELAND 11 FEBRUARI 2016

Donderdagavond 11 februari 2016 heeft PVV Zeeland een informatiebijeenkomst gehouden in de Filmzaal van het Provinciehuis in Middelburg. Peter van Dijk, Machiel de Graaf en Fleur Agema

Belangstellenden konden zich hiervoor aanmelden via e-mailadressen, die bekend waren gemaakt op diverse social media-sites, de kranten, internetsites en de eigen website.
De animo voor deze avond bleek groot. Er waren 63 bezoekers aanwezig. Een zeer geslaagde opkomst is dit wel te noemen.

De avond werd op een animerende wijze aan elkaar gepraat door fractievoorzitter en Statenlid Peter van Dijk.
Gastsprekers en Tweede Kameleden Fleur Agema en Machiel de Graaf boeiden het aanwezige publiek door op duidelijke toon zaken als o.a. de zorg en het vluchtelingenbeleid en de ‘vluchtelingen’ toestroom in Nederland onder ieders aandacht te brengen. Serieus waar nodig en humoristisch waar dat kon.
Het was een interactieve avond waar iedereen uit het publiek in de gelegenheid werd gesteld om vragen aan de twee Tweede Kamerleden te stellen, waar dankbaar gebruik van werd gemaakt.

Al met al is het een zeer geslaagd verlopen avond geweest, zonder enige wanklank of incident. Dit mede dankzij een fantastisch publiek!

Voor herhaling vatbaar.

Binnenkort zal een Nieuwsbrief voor PVV Zeeland gemaakt worden, waarin u op de hoogte gehouden wordt van de afgelopen activiteiten en media van de Zeeuwse fractie. Hiervoor kunt u zich elders op deze site aanmelden (Knop Nieuwsbrief op de rode balk aanklikken).